22.12.08

Tomteverkstad

Ja, så är det väl överallt just nu, det bakas och städas, pysslas och handlas hem, fixas och donas. Du har nu två dagar på dej att bli klar med allt som ska vara klart till julafton, men ta det lugnt, det blir jul även om inte alls är sådär fixat och tillrättalagt. Unna dej lite lugn också, en kopp te, en god film eller ett par timmar i pysselvrån, det är du värd.
I Brunsons tomteverkstad (butiken) är det som vanligt full fart så passa på och kom in i butiken innan det blir julstängt. Det finns massor av nya fina grejer att pyssla med på lediga dagar eller stunder i jul och nyår.

Det är kanske lite svårt att se vad det står med små bokstäver på skylten. I översta raden står det "Pyssel pågår" och i den nedanför glitterbokstäverna går det att läsa " Kliv in på egen risk".

Allt material till skylten kommer från butiken, något papper kan ha tagit slut sedan den tillverkades men i det finns andra nya läckra julpapper att skapa av. Massa nya Thickers har också kommit in så inspireras gärna och gör en egen skylt till ytterdörren, att hänga i granen eller till något annat skoj du kommer på.

/ANNA

Inga kommentarer: