19.3.09

Ni missar väl inte....?

Usch, nu är det mycket på gång. Bäst att vi påminner er alla en extra gång... ;-)

Imorgon, fredagen 20/3 mellan 14.00 och 18.00 bjuder vi på fika och demonstrationer i butiken. Det blir både mumsigt och lärorikt! Är du pank och på diet? Gör inget - titta kostar inget och du kan alltid skriva på vår protestlista, i brist på annat.

Ni har säkert läst om Fattighuset i Hallandsposten, eller hört på radion, att vår hyresvärd Industristaden vill bli av med oss som hyresgäster. Vi och alla andra hantverkare och småbutiker i lokalerna. Även Idrottsmuseet - denna outsinliga källa av tillbakablickar, riskerar att bli utkastade. Sista ordet är dock inte sagt, ett kommunstyrelsebeslut från 2005 bör hålla vår verksamhet om ryggen. Men den lilla människan sitter aldrig säker. Så har du inte skrivit under, snälla, kom in och gör det!

Vi vill också uppmärksamma dig på att det fortfarande finns ett fåtal platser kvar på kurserna 'Scrapbooking Nybörjare' och 'Kreativa kort' - skynda att anmäla. Våra kurser brukar vara väldigt givande och uppskattade! Du hittar utförlig information på vår hemsida under 'kurser'.

Butiken är späckad med nyheter nu, Tim Holtz-grejjerna har vi fått in. Likaså massa olika stämpeldynor och spännande embosspulver, mängder av olika mönstrade papper och nya stämplar från Reprint.

♥ Välkommen ♥

Inga kommentarer: