8.10.08

BloggCandy på annorlunda vis.

Ja, BloggCandy brukar det kallas när man lottar ut något i sin blogg, något som alltså inte är fallet här utan jag har istället haft med godis i mitt skapande.

Jag har gjort en egen godispåse att ge bort till något snällt litet Halloweenmonster eller annan godisråtta.
Först tog jag kolor med orange, knallgrönt och rosa papper och stoppade ner lagom många i en rektangulär cellofanpåse. Sen tog jag en dubbelvikt bit svart cardstock från Bazzil (lika bred som cellofanpåsen) la den om öppningen på cellofanpåsen så att en stor del av cardstocken var över påsen och klämde sedan dit ett par klamrar med häftapparaten så att påsen var ordentligt stängd.

Det orangea pappret med pumpagubbar på kommer från Making Memories, det heter "Pumpkin Spellbound" och det roliga med det pappret är att ögon-näsa-mun på en del av pumporna redan är utstansade hål. Det som ser svart ut i ansiktet på den stora pumpan är alltså cardstocken bakom. Jag skar ut en lagom stor bit av "pumpapappret", hackade i kanterna med en sax och sotade runt om med Fluid Chalk, Charcoil. Jag limmade sedan fast det orangea pappret på cardstocken och var noga med att fästa det över häftklammerna. Ordet "Spooky" kommer från ett clearstampspaket som fanns på Brunsons förra hösten, dt går ju lika bra att skriva själv, använda stickers eller bokstavsstickers (såna finns det massor av i butiken just nu).

/ANNAANNA


ps. Sara, om godispåsen inte finns i butiken i morgon torsdag så är det Sanna som varit i farten.. hon verkade väldans sugen på att smaka när jag var inne och överlämnade påsen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mums, jag tror jag kommer in och äter upp den! :)

Anonym sa...

Aj aj! Det var värst vilka låga tankar du har om mig Anna :-)) Det kanske är Knorrigt som tar dem.......

♥ Sanna

Anonym sa...

Haha! knastjejer. Å Sanna, inte låga, gottesugna ;)

Anonym sa...

Hm, undrar om man kan se detta live om man väntar med att komma in till i morgon? Får väl leta i papperskorgen bland godispappren annars ;-)

Anonym sa...

Haha!

Jag gjorde faktist en till påse och gav den till Sanna.