11.10.08

Julkortsdax


Med alla de fina färgsprakande nyskapande samt klassiskt juliga papper som nu finns inne på Brunsons är det svårt att inte bli inspirerad. Det är jättekul för i år finns det verkligen massor av olika stilar och sorters julpapper att välja mellan.

Här har jag använt mej av en grön cardsock från Bazzil och ett "vitt" slitet mönsterpapper från Basic Grey, "Rind" ur serien Ambrosia. Pappret med mistlar på heter just "Mistletoe" och är ur Scrapworks serie Season of Joy. Det är en baksida, framsidan är samma mönster fast med en jättefin röd bakgrund. Den runda textstämpeln kommer från Inkido (de finns med flera olika texter för att passa även andra högtider). Jag har stämplat motivet med en dyna från Ancient Page och färgen heter Chocolate. De urfina bladen är från Prima. Jag har använt Stickels i färgen XmasRed och gjort små bär vid bladfästena. Alla kanter har jag "smutsat" med fluid chalk i färgerna DarkBrown och ChestnutRoan.

/ANNAANNA

ps. Det kommer in massor av nya grejer i butiken hela tiden nu men!!! skynda dej om det är något särskilt du spanat in för mycket tar slut fort...

Inga kommentarer: